SASTOJCI
Za biskvit:
30 kašika (supenih) brašna
20 kašika šećera
25 kašika ulja
35 kašika vode
1/2 prašak za pecivo
Za preliv:
200 gr kokosa
50 gr kakao praha
100 gr čokolade
1 dl vode
200 gr margarina
150 gr šećera
PRIPREMA20 kašika šećera
25 kašika ulja
35 kašika vode
1/2 prašak za pecivo
Za preliv:
200 gr kokosa
50 gr kakao praha
100 gr čokolade
1 dl vode
200 gr margarina
150 gr šećera
Izmešajte brašno i prašak za
pecivo, dodati 20 kašika šećera, 25 kašika ulja i 35 kaš vode (ulje i vodu
sastavite pa onda dodajte brašnu).
Umutiti sa mikserom u sipati u podmazan pleh,
peći na 180c,treba da blago porumeni.
U šerpici zagrejavati mešavinu kakao praha
i šećera razmućena u 1 dl vode, kada se to lepo istopi dodati čokoladu i
margarin i mešati da se izjednači masa.
Biskvit seći kada se ohladi na kockice i
umakati u mlaku glazuru, zatim uvaljati u kokos.
Нема коментара:
Постави коментар