SASTOJCI:
500 gr. graška,
2 glavice crnog luka,
1 veća šargarepa,
1 manji koren paškanata,
malo celera,
5 kašika ulja,
so
vegeta
1 kašicica aleve paprike,
1 kašičica ajvara
500 gr. graška,
2 glavice crnog luka,
1 veća šargarepa,
1 manji koren paškanata,
malo celera,
5 kašika ulja,
so
vegeta
1 kašicica aleve paprike,
1 kašičica ajvara
PRIPREMA:
Na zagrejanom ulju dinstati sitno iseckani crni luk, šargarepu, sitno iseckan paškanat i celer dok sve ne omekša. Zatim dodati alevu papriku doliti vodi i staviti grašak.
U grašak dodati belo meso predhodno prokuvano, zatim posoliti, staviti vegetu i ajvar. Sve kuvati dok se grašak i meso ne skuvaju.
Na zagrejanom ulju dinstati sitno iseckani crni luk, šargarepu, sitno iseckan paškanat i celer dok sve ne omekša. Zatim dodati alevu papriku doliti vodi i staviti grašak.
U grašak dodati belo meso predhodno prokuvano, zatim posoliti, staviti vegetu i ajvar. Sve kuvati dok se grašak i meso ne skuvaju.
Нема коментара:
Постави коментар