SASTOJCI:
3 jaja
10 kasike
kristal secera
180 ml ulja
100 ml mleka
100 g kokosovog brašna
3 kasike
kakao praha
200 g brašna
1 prašak za
pecivo
Preliv:
100 g
čokolade za kuvanje
5 kašika ulja
PRIPREMA:
Mikserom umutiti jaja i kristal šećer. Zatim
dodati ulje, mleko promešati pa dodati 100 kokosa, brašna i praška za
pecivo. Ovu masu mešajući
izjednačiti pa podeliti na dva dela.
U jednom delu dodati 3 kašike kakao praha a
druga da ostane žuta.
U pleh za pečenje kolaca naizmenično kašikom stavljati žiti, crni, žuti crni deo sve dok se ne
utroši sva količina smese.
Kolac peći
na 200 C oko pola sata.
Kada je
kolac ispećen preliti ga rastopljenom čokoladom.
Нема коментара:
Постави коментар