SASTOJCI:
6 jaja,
11 kašika, šećera,
6 kašika brašna,
3 kašika ulja,
3 kašike kakao praha
Fil:
5 dl mleka,
2 pudinga od lešnika,
1 kašika šećera,
250 gr putera,
100 g čokolade za kuvanje,
3 kašika ulja.
PRIPREMA:
U posudu za mešanje umutiti jaja i 6 kašika šećera. Zatim dodati ulje, brašno i kakao prah pa dobro promešati. Smesu siptai u podmazan pleh i peći na 200 C.
Ušinovati 5 kaška šećera sa malo vode pa preliti preko gotove kore. Razmutiti puding i 10 kašika šećera sa malo mleka pa zakuvati u preostalom ključalom mleku. Ostaviti da se ohladi.
Posebno umutiti puter pa sjediniti sa ohlađenim pudinogom. Fil sipati preko kore i preliti zlazurom od čokolade i ulja. Ostaviti kolač da se ohladi.
Нема коментара:
Постави коментар