SASTOJCI:
2
kom.jaja
1
kom.vanilin secera
1
šolja šećera
1
šolja jogurta
1,5
šolja brašna
1
kk praška za pecivo
Fil:
džem od šljiva,
U
newsletter
PRIPREMA:
Uključte
rernu na maksimalnu temperaturu, do 300C.
Umutite
jaja sa vanilin šećerom, dodajte polako šećer, potom jogurt i brašno sa praškom
za pecivo. Pleh od rerne obložite papirom za pečenje, sipajte masu i pecite 7-8 minuta na
sredini rerne.
Čim
izvadite biskvit iz rerne, uvijte ga u vlažnu krpu (sve sa papirom za pečenje)
i urolajte. Nakon 5 minuta odvijte i skinite papir, ponovo uvijte. Posle 5
minuta filujte džemom po želji, ponovo uvijte i ostavite da se ohladi.
Pospite
šećerom u prahu.
Нема коментара:
Постави коментар