SASTOJCI:
500 gr kora za pitu
200 g kristal šećera
100 ml ulja,
150 g griza
500 gr višanja
PRIPREMA:
Po pet kore se filuju.
Na prvu koru se stavi samo zejtin.
Druga kora zejtin, kristal šećer i griz, treća kora isto, četvrta isto peta isto a na kraju kore se poređaju višnje i urola se cvrsto u rolat.
Postupak ponoviti sa ostatkom kora za pitu tako da opet budu po pet kore u jednom rolatu.
Pitu iseći na parčiće i staviti da se peče na 200 C.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj-hhlBYOBzuAEiaJR743HheE8WQUvHDMfUzKgcKXLLFnMi_ie-mDM2q8dMR6rgdSPFUkf_qBYpRVtdONQM1kaCqk57oJrJzYT6gungHM9N2tmw7wJEpBEJsthh5_Uff2FK7WdKfqAc-Tcx/s400/20160503_152102.jpg)
Нема коментара:
Постави коментар